bb

neoerth

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

ΑΕΡΙΟΥΧΑ ΠΟΤΑ ΝΑ ΕΙΣΤΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ


Μετά την ανάγνωση μέσα από τις σελίδες αυτές, αυτοί που παράγουν τα ανθρακούχα ποτά είναι πιθανό να είναι εξοργισμένοι, ενώ εκείνοι που τα καταναλώνουν πεθαίνουν αργά θανάτους. Πού βρίσκεται η αλήθεια; Διαβάστε παρακάτω. Η ιατρική έρευνα έρχεται αντιμέτωπη με το λόμπι ποτά. Συναρπαστική, αλλά τρομακτική, την ανάγνωση.

Αεριούχα ποτά ... άμεση ανακούφιση από τη δίψα. Ή μια παγίδα θανάτου; Η ιατρική έρευνα είναι τρομακτικό όταν δεν είναι κρυφό. Σόγιας (φυσικό αέριο), τα ποτά ... τη σχέση με ουρική αρθρίτιδα, οστεοπόρωση, ο διαβήτης, η αφυδάτωση, ο καρκίνος;

Η ουρική αρθρίτιδα ... αυξημένος κίνδυνος για τις γυναίκες, ειδικά, όταν πίνουν μαλακά ποτά πλούσια σε φρουκτόζη ... οστεοπόρωση, η οποία προκαλείται από το ανθρακικό και το φωσφορικό οξύ στα αεριούχα ποτά. Πώς; CO2. Ενανθράκωσης ερεθίζει το στομάχι, το οποίο αντιδρά με την εύρεση του ασβεστίου από το αίμα, όπως ένα αντιόξινο και το αίμα στρέφεται προς τα οστά για την ανασύσταση του ασβεστίου της.

Αποτέλεσμα; Εύθραυστα οστά. Διαβήτης;

Αεριούχα ποτά είναι εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη ... και όταν καταποθεί σε μεγάλες ποσότητες, στέλνει σήματα στο πάγκρεας, το οποίο στέλνει τεράστιες ποσότητες ινσουλίνης στο σύστημα για την πρόληψη της βλάβης των νεύρων, μειώνοντας τη σειρά της τα επίπεδα τεστοστερόνης που επηρεάζουν τα επίπεδα ασβεστίου στο τα οστά.

Καρκίνος; Ανθρακούχα αναψυκτικά προκαλούν παλινδρόμηση οξέος, η πρόκληση βλάβης ιστών σε ευπαθείς περιοχές, όπως στον οισοφάγο. Αυτές οι βλάβες μπορεί να γίνουν καρκινικά. Υγιείς συστήματα πρέπει να είναι αλκαλικό 7,365 ... αλλά τα αεριούχα ποτά εγγραφείτε στο 2,8. Αυτό είναι 100.000 φορές πιο όξινο από το νερό.

Αλάτι στα ανθρακούχα αναψυκτικά μειώνει την ποσότητα του νερού στα κύτταρα. 75% των αμερικανών πολιτών είναι χρόνια αφυδατωμένοι. Ζάχαρη σε αεριούχα ποτά πείνας αυξάνεται, οδηγώντας σε κραιπάλη φαγητού. Soda ποτά προκαλούν μια απάντηση ινσουλίνης από το πάγκρεας. Διαβήτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: