bb

neoerth

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Τον Απρίλιο διαθέσιμο το Apple Watch





Το Apple Watch αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία αρχής γενομένης από τον Απρίλιο του 2015, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο ίδιος ο Tim Cook. Η ανακοίνωση για την επερχόμενη κυκλοφορία του Apple Watch έγινε κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων της Apple για το πρώτο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2015.
Το smartwatch της Apple είχε παρουσιαστεί τον περασμένο Σεπτέμβρη στο κοινό, αλλά από τότε και μετά οι ενδιαφερόμενοι βρίσκονταν σε αναμονή για το πότε θα μπορούν να φορέσουν στο χέρι τους το Apple Watch. O Tim Cook αναφέρθηκε στο Apple Watch και παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτό πλέον.
Παράλληλα, ο Tim Cook αποκάλυψε ότι το Apple Watch έχει ήδη λάβει θετική ανταπόκριση από τους developers, οι οποίοι φέρονται πρόθυμοι να αναπτύξουν τις εφαρμογές τους για το νέο μοντέλο, το οποίο ο CEO της Apple σημειώνει ότι είναι η πιο προσωπική συσκευή που έχει δημιουργήσει μέχρι σήμερα η εταιρεία την οποία διευθύνει.
Το κακό είναι ότι ο Tim Cook δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες για την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθηθεί για το Apple Watch και έτσι το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι θα ξεκινά από τα 349 δολάρια στις ΗΠΑ, αλλά δεν είναι σαφές το πόσο θα στοιχίζουν οι άλλες εκδοχές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: